Welkom op de  website over Kunst na School 2023-2024! Via de verschillende tabbladen vind je meer informatie over het aanbod van huidig schooljaar.


Via deze website kan je informatie rondom het programma 'Kunst na School' van schooljaar 23-24 vinden. 

Bij de cursussen vind  je meer informatie over benodigde materialen, maar bijvoorbeeld ook het maximaal aantal leerlingen. Het minimaal aantal leerlingen per cursus is t.a.t.  zes kinderen.  Indien er komend schooljaar lessen niet doorgaan, worden verplaatst of ingehaald, informeer Cultuurweb hier dan altijd over.

Minimaal een maand van te voren moet de school contact leggen met de aanbieders om hen te informeren of lessen wel of niet doorgaan. Mocht er, gezien de stand van werving, duidelijk zijn dat er maar één uur door zou kunnen gaan, dan is er nog tijd om qua promotie iets te ondernemen.  Promotielessen worden gefinancierd vanuit het vrije budget, neem contact op met de aanbieder om een les te plannen. 

Wanneer er nog vragen en/of opmerkingen zijn over de site, aanbieders, werving of Kunst na School in het algemeen, neem dan contact met mij op via jvanholsteijn@westlandcultuurweb.nl

Ik wens jullie heel veel plezier in het schooljaar 2023-2024!

 
Met vriendelijke groet,

Jasmijn van Holsteijn
Projectleider Kunst na School
Westland Cultuurweb