Aanbod dans

Aanbieder: Dance Innovation
Leer de basis van breakdance via de vier elementen die James de leerlingen zal aanreiken. Met een beetje daadkracht kan een leerling al heel snel coole moves doen. In deze les wordt er aandacht geschonken aan zelfvertrouwen, creativiteit, motorische vaardigheden en het gevoel voor ritme. Na deze 6 lessen kan de groep een leuke show weggeven. Dit doen ze via een video of een optreden voor de ouders.

Discipline: breakdance
Doelgroep: groep 3-5 en groep 6-8
Ruimte: speelzaal, aula of leeg klaslokaal
Nodig: matten

Dagen beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Dance Innovation heeft op de pagina 'Aanbod muziek' ook nog één cursus staan. Deze cursus kan niet worden gekozen in combinatie met Kids on the Move.

Urban Clipdance

Aanbieder: Dance Innovation
Urban Clipdance is een stoere dans cursus. 6 weken lang gaan de leerlingen van deze cursus lekker dansen en plezier maken. Tijdens de les wordt er gewerkt aan coördinatie, motoriek, houding en uitstraling. Ook gaat de groep werken aan een choreografie die ze gaan opnemen tijdens de laatste les. De docent maakt hier een gave clip van. Deze clip zal opgestuurd worden naar de school en naar de ouders.

streetdance / urban
speelzaal, aula of leeg klaslokaal

Dagen beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Dance Innovation heeft op de pagina 'Aanbod muziek' ook nog één cursus staan.

Kids on the Move

Aanbieder: Dance Innovation

Kids On The Move is een stoere dansles voor het jongere kind. Ze dansen op muziek van nu, werken aan coördinatie, ritme en doen leuke dansjes. Ook wordt er veel gewerkt met verbeelding en eigen fantasie.

streetdance / urban
speelzaal, aula of leeg klaslokaal

maandag

Dance Innovation heeft op de pagina 'Aanbod muziek' ook nog één cursus staan. Deze cursus kan niet worden gekozen in combinatie met Breakdance.

Tiktok Dansles

Aanbieder: Studio Domingos

De kinderen leren tiktok dansjes! Daarnaast leren ze de kinderen hoe je moet filmen en wat moet je wel en wat moet je ook vooral niet doen. Veel kinderen filmen hun dansje zonder oog te hebben voor de achtergrond, hun kleding enzovoorts. Door de kinderen tools te geven van hoe te filmen, om te gaan met social media en dit allemaal in een bewegende, energieke en fun dansles.

streetdance / hip hop

Kangoo Jump Dance

Aanbieder: Studio Domingos

De kinderen leren dansen en springen op de kangoeroe schoenen. Het is een energieke training die zo leuk is dat de kinderen de schoenen nooit meer uit willen doen. Het is een nieuwe manier van bewegen waarbij de gewrichten minder belast wordt en het plezier vooral naar voren komt. De kinderen leren allerlei leuke dansjes op de schoenen die zij aan het eind van de cursus aan hun ouders mogen laten zien.

kangoo jump dance

K3 Dansles

Aanbieder: Studio Domingos

Ze beginnen met een warming-up, uiteraard op de muziek van K3. Daarna leren de kinderen de danspasjes van alle K3 liedjes! Ze sluiten af met een leuk optreden voor de ouders.

jazz en streetdance
groep 1-2, groep 3-5 en groep 6-8

Breakdance

Aanbieder: Styles Company
Tijdens de lessenreeks werken de leerlingen toe naar een eindresultaat in de vorm van een dans show. De leerlingen krijgen theorie en praktijk lessen en ontwikkelen op deze manier hun talenten.

breakdance

Dagen beschikbaar: maandag t/m vrijdag

Let op, deze cursus kan alleen worden gekozen als het twee uur achter elkaar wordt gegeven.

Streetdance

Aanbieder: Styles Company

streetdance

Dagen beschikbaar: maandag t/m vrijdag

Capoeira

Aanbieder: Batuque Capoeira Holland

Capoeira is een Braziliaanse vechtkunst, waarbij vechtsport, dans en acrobatiek worden gecombineerd en gespeeld op muziek. Ook de muziek wordt door de kinderen gemaakt. Capoeira is daardoor heel veelzijdig en een feest voor iedereen. Capoeira kent geen winnaars en verliezers, maar draait om het samen plezier hebben in het spel.

vechtkunst, dans, acrobatiek, muziek
groep 1-3 en groep 4-8

dinsdag, donderdag en vrijdag

Batuque Capoeira Holland heeft op de pagina 'Aanbod muziek' ook nog één cursus staan.