Welkom op de geheel vernieuwde website met het aanbod Kunst na School 2022-2023! Via de verschillende tabbladen kunnen jullie het aanbod per discipline vinden. Op de laatste pagina vinden jullie het keuzeformulier. Wij vragen jullie om het keuzeformulier vóór maandag 23 mei op te sturen.

Enkele aanbieders bieden cursussen aan in meerdere disciplines, dit staat vermeld bij het aanbod. Let er ook op dat een paar cursussen alleen kunnen worden gekozen als je ze twee uur achter elkaar kiest. Dit heeft te maken met beschikbaarheid van docenten, ook dit lees je terug bij het aanbod.

Als de keuzeformulieren binnen zijn, de roosters zijn gemaakt en het nieuwe schooljaar is gestart, blijft deze website online. Echter vind je hier dan alleen nog informatie over de aanbieders die zijn uitgekozen door de scholen. De informatie wordt aangevuld met promotiemateriaal, zodat er het gehele schooljaar foto's en enkele filmpjes beschikbaar zijn ter promotie.

Indien
er nog vragen en/of opmerkingen zijn over de site, het keuzeformulier of Kunst na School in het algemeen, neem dan contact met mij op via jvaneis@westlandcultuurweb.nl.

Ik wens jullie heel veel plezier en succes met kiezen!


Met vriendelijke groet,

cultuurmakelaar Jasmijn van Eis