Welkom op de geheel vernieuwde website over Kunst na School 2022-2023! Via de verschillende tabbladen kunnen jullie het aanbod per discipline vinden. Hierbij vind je ook hoeveel leerlingen er maximaal per les mee mogen doen en ook de flyers komen via deze website online.

Via deze website kan je veel informatie rondom het programma 'Kunst na School' van schooljaar 22-23 vinden.

Bij de cursussen vind je meer informatie over benodigde materialen, maar bijvoorbeeld ook het maximaal aantal leerlingen. Het minimaal aantal leerlingen per cursus is zes kinderen. Indien er komend schooljaar lessen niet doorgaan, worden verplaatst of ingehaald, informeer Cultuurweb hier dan altijd over.

Dit jaar is er afgesproken dat aanbieders een maand van te voren worden geïnformeerd of lessen wel of niet doorgaan. Mocht er in die maand van te voren duidelijk worden dat er maar één uur door zou kunnen gaan, dan is er nog tijd om qua promotie iets te ondernemen. Promotielessen worden gefinancierd vanuit het vrije budget, neem contact op met de aanbieder om een les te plannen.

Wanneer er nog vragen en/of opmerkingen zijn over de site, aanbieders, werving of Kunst na School in het algemeen, neem dan contact met mij op via jvanholsteijn@westlandcultuurweb.nl.

Ik wens jullie heel veel plezier en succes in het schooljaar 2022-2023!

Met vriendelijke groet,

Jasmijn van Holsteijn