Aanbod Theater

Wie denk je dat je bent?

Aanbieder: Theaterschool Koperen Kees
Tijdens deze workshop duiken de deelnemers in de wereld van de fantasie en kruipen in de huid van verschillende personages. De kinderen gaan hun eigen personages ontwikkelen , verhaal schrijven en de bijbehorende karakters uitwerken. Met als eindresultaat een korte soapvoorstelling als eindpresentatie.

theater

antal leerlingen per les: minimaal 7, maximaal 15 leerlingen

Aanbieder: Theaterschool Koperen Kees
Op een laagdrempelige manier leren kinderen de diverse disciplines van musical. Tijdens deze cursus leren de deelnemers hun fantasie te gebruiken, samenwerken, werken met emoties, improviseren, houding en stemgebruik.

theater, zang , spel en beweging

Aa
ntal leerlingen per les: minimaal 8 en maximaal 15 kinderen

Podiumbeesten

Aanbieder: Theaterschool Koperen Kees
Tijdens deze cursus leren de deelnemers hun fantasie te gebruiken, samenwerken, werken met emoties, improviseren, houding, stemgebruik en tekst.
En dan werken aan een mooie mini voorstelling.

theater en spel
groep 1-2 en groep 3-4

Aantal leerlingen per les: minimaal 8 en maximaal 15 kinderen

Alles is een sprookje

Aanbieder: Theaterschool Koperen Kees
Tijdens de cursus leren de deelnemers hun fantasie te gebruiken, samenwerken, werken met emoties, improviseren, houding, stemgebruik en tekst.
Ze werken toe naar een mooie mini voorstelling.

theater, spel en beweging
groep 3 t/m 5

Aantal leerlingen per les: minimaal 8 en maximaal 15 kinderen
Dagen beschikbaar: maandag t/m vrijdag

De wondere wereld dat Theater heet…

Aanbieder: Express Yourself
Toneelspel is zeer geschikt om in te zetten bij het verbeteren van de sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Het is niet voor niets dat veel methoden voor sociale vorming veelvuldig gebruik maken van toneelspel. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen naarmate ze meer toneelspelen. Door situaties vanuit diverse rollen te benaderen leren kinderen zich op verschillende manieren te uiten en leren ze hun stem en lichaam op verschillende manieren in te zetten.

Door kinderen te laten inleven in verschillende rollen leren ze te denken vanuit iemand anders. Op deze manier leren kinderen meer begrip op te brengen voor andere meningen en mensen, zonder dat dit ten koste gaat van zichzelf. En wat te denken van de vaardigheden om een presentatie te kunnen houden. Je kunt hierbij denken aan stemgebruik, je houding en een boodschap helder kunnen overbrengen. Allemaal vaardigheden die ze hun hele schoolcarrière, en zelfs in de rest van hun leven, van pas komen.

toneel

Dagen beschikbaar: dinsdag, woensdag en donderdag

Showtime!

Aanbieder: Express Yourself
Tijdens de cur
sus Showtime maken de kinderen kennis met zingen, dansen en toneelspelen. Daarnaast staat plezier centraal en leren ze verschillende vaardigheden. Je kunt hierbij denken aan stemgebruik, je houding en een boodschap helder kunnen overbrengen. Allemaal vaardigheden die ze hun hele schoolcarrière, en zelfs in de rest van hun leven, van pas komen.

musical

Dagen beschikbaar: dinsdag, woensdag en donderdag